Om "bebe"

Jag är en egotrippad 81årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

Sneda bilder, editorer och tystnad blind bloggare.

Skrevs 2020-08-14, 18:04 av bebe

Ja. Visst är nya programvaror orgdinella. Jag vet inte om det är windows 10 som älskar att lägga ner foton på sidan, men även jag har besvärats av detta fenomen. Det kräves en editor man begriper för att vrida rätt. Editorer är ofta knepiga, inte minst Word press. Det är svårt att hitta någon beskrivning och även om man hittar en sådan brukar de inte vara anpassade för penschisar. Men som gammal skall man väl vara tacksam att överhuvutaget få använda dessa ungdomliga Mojänger.

Vad jag dock tycker är mer besvärande är bristen på nya inlägg. Pensonismer verkar med få undantag vara färdigskrivna.  Vi kanske inte tycker vi har mer att bidraga med. Och vi har kanske rätt.När man lyssnar påSommarprogrogammen så hittar man ju människoöden som man inte tycker man har så mycket att komma med. För att minska smittrisken kanske man skall hålla käft rent generellt. Och sätta munskydd för sina hästar. 

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen