Om "bebe"

Jag är en egotrippad 77-årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

På badstranden?

Skrevs 2018-06-02, 21:18 av bebe

Jo

Även jag noterar sriltje på Silverfronten. Jag förmodar att detta beror på att alla Silvergenare ligger på badplatser och förstrött simmar en skvätt alternativt är ute och springer Marathon, vilket verkar helt livsfarligt och hur som helst sänker skrivlusten.

För egen del följer jag med spänning fåglarnas idoga inspektion av vår fågelholk. Ingen har dock slagit till, men med dagens fallande priser på bostadssrätter är reaktionen kanske väntad. En blåmes var nära att slå till, men han verkar ha fått äktenskapliga problem.

Vi följer även torkans framfart och gräsmattan har fått ett före detta framför sig. Alla blommor smygvattnar dock hustrun, så de ser ännu glada ut. Och insekterna har vaknat, inte minst myggorna, som får mig att se ut som mässlingen. Myggor har en underlig faiblesse för mig. De kanske gillar feta människor?

För övrigt trivs vi i vårt radhus som tack vare sydnordligt läge alltid har en dräglig skuggplats att njuta av. Vi har själva goda hälsolägen men själv blev jag lite skakad när jag gick ut på flytbryggan idag där hoppande tjejer fick allting att gunga. Jag gillar inte gungande underlag, i varje fall inte i nyktert tillstånd.

På TVn följer vi Herrens vägar med spänning. Scener ur ett äktenskap följde vi redan vid premiären. men nu vi hade glömt allt. Vi är inte så förtjusta. Som Liv Ullman sade i en intervju, så börjar varje morgon med att Bergman berättar om sina mardrömmar, som hon sedan får spela upp på eftermiddagen. Bergmans demoner kanske skulle må bra att vara mera privata. Själv drömde jag i natt att jag besökt Saab och fick låna en JASkärra för att ta mig hem. Där jag dock hade svårt att hitta någon bra parkeringsplats. Undrar vad Bergman hade kunna göra av en sådan dröm.

Men hör av Er kära Silvergenare. Annars  tror jag man stänger ner bloggen. Och det vore väl trist.

 

 

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen