Om "bebe"

Jag är en egotrippad 77-årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

Naturerfarenheter

Skrevs 2018-05-12, 17:24 av bebe

Idag har jag genom idoga studier av människor som rör sig i terränglådan konstaterat, att gamla människor ofta bär hörapparater för att kunna höra bättre vad naturen har att erbjuda av ljud. Medan yngre personer går omkring med hörlurar för att helt kunna koncentrera sig på vad elektriska apparater har att säga dem. Unga människor kanske kräver prefabricerade ljud för att förstå innehållet.

Dessutom observerades vid Bergianska trädgården att en ung vacker dam i åtsittande klädsel och mogen moatie inte klarade gå på grusgång med extremt höga klackar.  Det är mycket man måste beakta vid val av partner.

Dessutom har jag sett en simmande utter och noterat att det finns getingar som inte kan skilja blommor från en gammal gubbe. Samt att det finns näktergalar som bor i gamla fornborgar och som är betydligt mer melodiska än vilket eurovisionsinlägg som helst.

med

Kommentarer

  1. AmandaAmanda

    Man kanske inte avser att besöka någon natur, Tatluser? Man kanske bara har utevistelsen som ett rum för träning? Jag tänker så ibland, när jag ser människor med lurar i öronen, speciellt vid den här tiden, när luften är full med fågelsång. Det går väl an på vintern, även om det är trafikfarligt för man hör ju ingenting, men jag kan inte förstå det alls just nu. Ensam med lurar, eller ännu värre, med barnvagn och lurar. Jag läste just, att hundar slutar att bry sig om sin matte eller husse, om matte eller husse inte pratar med dem på något sätt. Annars är hundar mycket förstående och läraktiga, och vad skall man då inte säga om barn som inte kan nå fram till sin förälder?

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen