Om "bebe"

Jag är en egotrippad 77-årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

Januarisjuka

Skrevs 2019-01-19, 17:27 av bebe

Det äsr farliga tider vi lever under. Själv trodde jag väl halkan och mörkret skulle vara det värsta, men när jag var ute med dubbar och halkade runt smög kylan in i luftstrupen och hittade en tjönstvillig bakterie,som först orsakade flås, sedan våldsam trötthet som utvecklade sig till lunginflammation. Så doktorn fick ta fram sitt kvarvarande penicillin som fortfarande hade krafter kvar att ställa till det med magen men tydligen också  potential att oskadliggöra mina linginflammationsbakterier efter en vecka.. Så nu flåsar jag feberfritt, vilket känns bättre, men ännu inte bra. Får väl se  om de sista kvarvarande tabletterna tabletterna kan få mig pigg igen.

Febertiden tillbringade jag tillsammans med den lilla trumslagarflickan på CMORE och ett antal kriterrosade böcker, som lägligt beställts i förtid. Det kanske idag krävs av böcker att de blir streambara videossar innan de blir njutbara. Trumslagarflickan var faktiskt tänkvärd med gott skådespeleri och tänkvärda paralleller mellan bombning av flyktingläger och aktiv terrorism. Men lätt sjuklighet kombinerad med nedladdnignsbara filmer är ingen dum kombination.

 

 

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen