Om "bebe"

Jag är en egotrippad 77-årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

Internationella mansdagen

Skrevs 2018-11-20, 17:49 av bebe

Igår inföll den Internationella Mansdagen.Visst hade man väntat sig kaffe på sängen och skönsång samt utdelning av gratis ölkorv på ICA till alla män, men icke. Män skall man på sin höjd stå ut med,men fira dem skall man icke i den nuvarande tidsandan. Visst är det synd om oss män!

För övrigt börjar det bli kallt ute. Speciellt när man cyklar märkte jag, när jag cyklade till simhallen. Där man dessutom stängt av halva 50 metersbassängen. För alla, trots att det var Internationella Mansdagen. Ingen hejd på lidandet.

Själv firade jag dagen med en kollega med rökig korv och starköl, som känns extra gott på Internationella Mansdagen. Man somnar så gott av ölen.  Under natten hördes dunsar som kanske kom från vår vind där jag har ett batteri musfällor uppställda. Skall gå upp och vittja fällorna idag då ölen förhoppningsvis avdunstat så att jag kan försvara mig mot kvarvarande råttliv. Livet är spännande..

Kommentarer

  1. PaulThomasPaulThomas

    Internationella mansdagen – är det något som verkligen behövs? Ja, då kunde hugade träffas och schamponera manen på ålderns häst. Skölja, torka och kamma. Vi bör möta midvinterblotens högtider nyborstade.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen