Om "bebe"

Jag är en egotrippad 77-årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

Efterjulsmurr

Skrevs 2017-12-28, 13:39 av bebe

Ja. Så är det fast murrigare. Make till murr har jag sällan sett. Det är lätt att själv ingå i murret. Murr. Murr. Murrmurr. Låter som mormor men hon var inte så murrig. Hon hade Agaspis med varmvattenkran som jag var mycket imponerad av. Sedan hade hon hemmadotter också. Men där var det mera murr. Murrmurr tillochmed kan man säga nu när hon är död. Jag tror inte det finns något internetcafe där hon är nu heller. Vet ens om man kommer åt internet på andra sidan.  Man kanske får nöja sig med molntjänster. Om ens det.

Hursomhelst skall man väl vara glad över att tidningen kommer igen. Fast inte har nyheterna blivit bättre efter julen. Men de goda nyheterna kommer kanske till nyår. De må känna sig välkomna. Om de har lite ljus med sig är de än välkomnare. Inte stearindito dock. De luktar bara och utgör brandrisk och gör att man har svårt att hitta kakorna på kakfatet.

Kommentarer

  1. TatluserTatluser

    Det ser ut som den mörkaste dagen jag varit med om, inte på hela dagen har det blivit något dagsljus enbart gråsvartmurrigt, de svartgrå molnen sveper över hustaken, varför är de så svarta, är de nersotade, det känns otäckt hotfullt, kan det vara vulkanutbrott som svärtar ner molnen?

  2. PaulThomasPaulThomas

    Visst är det i murrigaste laget. Vilket murrker! Känner mig som en murrvel i Murrmansk som tuggar på min murrkna murrt. Murrkelplockningen lär dröja murrdande länge än.

    Lägg murrsaren åt sidan och konstatera ljusets återkomst! Nu går vi faktiskt mot ljusare tider, Thomasdagen inföll i grevens tid. Hurra för (det ännu sparsamma) ljuset!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen