Om "bebe"

Jag är en egotrippad 77-årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

Att fastna i ramen. Amen.

Skrevs 2018-03-30, 17:02 av bebe

SNödropparna vaknar klockan nio och ställer sig direkt i givakt med snömössan på- Vintergäcken vid plommonträdet tror inte lägger sig längre och krokusen mitt  på gräsmattan ser förvånad ut och vet inte hur den kommit dit. Snön på taket har gett upp sin ambition att slå till och ligger  ledsen på marken och orkar inte ens leka halka längre. Men det gick faktiskt att sitta ute och dricka kaffe idag.På kuddar..Kaffe med enensam krokus inom synfltet kändes ganska  ok.Men mor tittade vredgat från himmelen.Man får faktikxt inte dricka kaffe ut  på långfredagen. Inte. Om man är lärarinneson.

Cykeln gick dock att  cykla också om man kommer upp på ramen.varje vinten växer den- Och när vägen är frusen tar den inget ansvar. Och att trassa sig ur en cykelram är rena circus cirkör. Men jag överlevde-Undrar hur många liv man har kvar.

Kommentarer

  1. PaulThomasPaulThomas

    Jag tänker mer utanför ramarna, tar gärna bilen. Moderna personbilar är oftast ramlösa. Att cykla skulle helt ta påskmusten ur mig.

  2. TatluserTatluser

    Nog är det riskabelt att cykla på vägens iskorpor, mötte här om dagen en kvinna som kom cyklande på knaggliga parkvägen och tänkte gör en av de golfbollstora iskulorna framhjulet glider det minsta åt sidan då är det kört, men när jag tittade bakom mig såg att hon klarade ispasagen.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen