Om "bebe"

Jag är en egotrippad 77-årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

Årsslut

Skrevs 2018-12-29, 15:17 av bebe

Så verkar man få chans att skriva fel årtal igen. Samma problem varje år. Det vore ju enklare om man alltid hade samma år. Då skulle man dessutom slippa fylla år så ofta, vilket ju vore skönt. Att avskaffa åruppdateringen vore kanske ett sätt att uppnå evig ungdom! Fast kanske inte så lätt att bli kvitt barndomen.

Dock är väl årsökningen acceptabel så länge man mår rimligt bra. Så länge ryggen och knäna inte värker och man kan läsa prisskyltarna på ICA och höra plinget när mobilen vill komma till tals.

Och så är det bara att hoppas att även nästa år blir uthärdligt för så många som möjligt och naturen ställer upp ännu ett år.

Gott Nytt år!

bengt

 

 

Kommentarer

 1. PaulThomasPaulThomas

  Så länge jag orkar ska jag försöka gå min runda varje morgon. Känns det extra motigt att stappla iväg brukar jag ta ”lilla rundan”. Vissa saker får vi acceptera då vi blev lurade på den eviga ungdomen.
  Huvudsaken tror jag är att man gör NÅGOT, konditionen är som bekant färskvara.
  Ja, nu börjar vörtbrödet tryta, janssons frestelser sinar och hummern tinar.
  På tal om färskt så börjar mina skinkor att ömma efter allt TV-tittande. Skönt att helgeriet snart är över!

 2. DidaniaDidania

  Gott Nytt år önskar jag alla gamla vänner och obekanta på vår händöende sajt-
  Detta året har för mig och livskamraten varit det sämsta hittills – och tyvärr tror vi inte på mirakel – så det är väl bara att knoga på i jämmerdalen – men försöker ta vara på de små glädjeämnen som finns – den vackra Amarylissen – och den förnäma Rödingen som vi åt igår!

  Så, Gottfolk – Allt gott till oss alla!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen