Om "Flora"

Jag är född på 40-talet. Bor i en stockholmsförort. Är intresserad av kultur, natur, resor och IT. Med kameran i ena handen och hunden i den andra, ger jag mig gärna ut på långpromenader och fotograferar.

Sommarprat och bloggande

Skrevs 2017-07-13, 22:54 av Flora

Lyssnade på Dagny Carlssons sommarprat häromdagen. Hon är känd som världens äldsta bloggare. Jag måste hålla med alla som tycker att hon är fantastisk! Att få vara vid så god vigör vid hennes ålder är en gåva, men hon är dessutom väldigt charmig. Jag har varit inne och läst en del på hennes blogg. Man måste väl säga att hon är en naturbegåvning. Hon skriver om vardagliga händelser i lätt kåserade stil. Hon bifogar roliga bilder med hjälp av en fotograf.
Hon berättade i programmet att hon kommit i gång med bloggandet på äldre dagar. Jag förstår henne. Själv bloggar jag på www.pensionarenpaon.blogspot.se Det kom jag i gång med då jag blev pensionär och jag måste säga att det betytt oerhört mycket. Dels att det är roligt att skriva, men också för att det skapar ett incitament till att se och uppleva saker. Det är också trevligt när man kan berätta om möten med andra människor. Man måste ju ha något att komma med i bloggen! Dessutom måste man ha bilder att visa, vilket gjort att jag utvecklat mina fotokunskaper och kunskaper i bildbehandling. Får man sedan några kommentarer i bloggen är det naturligtvis mycket uppmuntrande. Märkligt nog blir många förvånade, då de hör att jag bloggar. Det är också rätt sällan som några av mina bekanta frågar vad bloggen heter. Själv skulle jag bli väldigt nyfiken om någon bekant berättade om sin blogg.

Kommentarer

  1. PaulThomasPaulThomas

    Visst är Dagny helt fantastisk! Jag har också varit inne på hennes läsvärda alster. Nu har jag även varit inne och nosat på din blogg. Där verkar vara lugnt, seriöst men lättsamt ändå.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen