Om "Flora"

Jag är född på 40-talet. Bor i en stockholmsförort. Är intresserad av kultur, natur, resor och IT. Med kameran i ena handen och hunden i den andra, ger jag mig gärna ut på långpromenader och fotograferar.

Maj, maj välkommen!

Skrevs 2013-05-04, 16:40 av Flora

Den första maj tog min granne, min hund Stella och jag en promenad i närområdet. Det var underbart väder. På den första bilden står jag och ser ut mot Tranholmen. Danderyd syns i fjärran. Sedan en bild på den gångväg, som kommunen byggt vid vattnet, där det annars skulle vara omöjligt att gå.
Gården på nästa bild är Lidingsberg, ett av de bäst bevarade sommarnöjen i kommunen, byggt på 1800-talet.
Blombilderna förstår ni säkert själva.

Blog image

Blog image

Blog image

Blog image

Blog image

 

Kommentarer

  1. PaulThomasPaulThomas

    Visst, blombilderna förstår vi säkert själva. Jag kan bara inte begripa varför blommorna är så vackra. Vem har bestämt just DEN blå nyansen på sipporna?

  2. TatluserTatluser

    Liljorna står nu i sin prakt och tulpanerna börjar att slå ut och kejsarkronorna växer så¨det knakar. Även i ryggen börjar det knaka efter att ha stått över såraderna i flera timmar både i går och i dag, men det känns förnöjsamt att alla fröna till köksväxterna nu är i jorden. I morgon blir det dags att plantera de förgrodda stångbönorna, som redan närmar sig halvmetershöjden och sedan måste det bli en tur till handelsträdgården någon dag.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen