Om "Tatluser"

Har under hela mitt vuxna liv ägnat mig åt naturvetenskap, har yrkesutbildning inom medicin och sociallagstiftning.(Bilden från slutet av 60-talet)

Nu kan vi se vad som sker bakom lyckta dörrar

Skrevs 2017-10-04, 08:50 av Tatluser

I dag kan man läsa i många media om vad som sker och vad blotta ögat inte kan se och i framtiden spår man att vi ska kunna se när allt började, man kan ju undra i vad hände allt som nu finns. Innan man dör kanske man får veta vad som finns utanför universum.

Kommentarer

  1. TatluserTatluser Inläggsförfattare

    Eftersom forskarna rapporterat att vårat universum har en horisont och att det finns flera universum så torde varje universum vara avgränsade eftersom man vet att vårt universum har en horisont, ingenstans har jag någonstans läst om i vad alla universum befinner sig. Jag frågade en gång en forskare och fick svaret ”ingen vet”, men snart kanske vi vet.

  2. gunillagogunillago

    Såvitt jag har förstått så måste en ”big bang” ha en början – något som uppstod ur något. Det indikerar väl att det måste finnas ett större ”helt”- eller? Finns det flera universa, som man nu tror, så måste detta ”hela” vara så ofattbart att man hisnar.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen