Om "Didania"

Onsdagspromenad i lägenheten

Skrevs 2017-09-27, 16:58 av Didania

Jo – jag finns kvar, om någon skulle komma ihåg mig.

Efter en av mitt livs jobbigaste somrar – spinalstenos-diskbråk – och efter att ha suttit nästan två månader i rullstol – handlar det nu om att komma UPP och förhoppningsvis ut!

Promenaden är med rollator runt i lägenheten – tack o lov att här finns utrymme för promenad.

Att smärtorna har så gott som försvunnit är en förutsättning – så nu handlar det om att återaktivera kroppen, träna upp muskulaturen – och fortsätta livet även om det ser annorlunda ut.

Heja mig!!

 

Kommentarer

 1. TatluserTatluser

  Ja så är det, när det en längre tid blir tomt i en ruta funderar man, vad är på gång nu, som sagt numera vet vi det gäller att hålla igång muskelenergin, heja, heja lycka till på bättringsvägen och välkommen tillbaka.

 2. gunillago

  Ja, verkligen heja dig, Didania. Välkommen igen in i den åldrade verkligheten. Visst finns du för oss, tro inte annat. Starkt av dig att resa dig igen. Välkommen tillbaka!

 3. PaulThomasPaulThomas

  Härligt att du är kvar! Dig glömmer vi inte. De två månaderna i rullstol måste varit plågsamt för en aktiv människa som du. Så nu hejar vi på dig och önskar fortsatt framgång med träningen.

 4. AmandaAmanda

  Välkommen tillbaka! Så roligt att se dig igen! Stenos är ett elände, så verkligen lycka till. Skönt att det känns bättre. Det är det som är så svårt, tycker jag, att när man mår dåligt så tror man ju aldrig att det kan bli bättre. Men det går fram och tillbaka, det är det som är så svårt att komma ihåg.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen