Om "silverladyn"

Tillhör nu de som fyllt 73. Märkligt att man blir äldre utan att man själv fattar det. Är lite bekväm av mig och njuter mest av nuet och att bara vara . .

Söndag eftermiddag och bara lite gnäll

Skrevs 2019-10-20, 16:21 av silverladyn

Goddagens  på er.

Nu är det dags att bidra med ett nytt blogginlägg innan Silver går i graven. Ja inte är det någon säker källa som påstår det, Om man ser till den ynkliga aktiviteten som har varit här så blir nog en trolig slutsats att så kommer att ske. Den käre PT är dock trogen bloggare ganska regelbundet och det ska ha ha credit för. Precis som Jalle skriver så har nog de flesta av oss här på forumet ganska skröpliga kroppar och vi har fått vara med om att ställa om våra liv till ett mera kroppsanpassat liv. För min del har det gått bra och kan glädjas åt att man ännu inte kolat vippen. Än känner jag mig inte gammal och är inte  någon stugsittare.  Föredrar fortfarande att ha ett socialt men bekvämt liv där jag möter andra människor öga mot öga gärna över lite god mat och prat.

När man lutar sig tillbaka och funderar över hur samhället har utvecklats inser man att det nog inte hade varit lätt att vara ung och på väg in i vuxenlivet idag. Bara genom att titta på alla olika realitysåpor som de olika TV-kanalerna visar gör mig ledsen. Det är en salig röra av bakningsprogram,, matlagningsprogram,, sök efter kärlekenprogram, relationsprogram,  renoveringsprogram, gör om migprogram, bantningsprogram, familjesåpor   etc.

Fattar inte riktigt vad alla dessa program ska vara bra för. Är det för att vanligt folk ska känna sig utanför? Eller kanske rent utav som misslyckade tråkmånsar?

Har en känsla av att dagens digitala  samhällsutveckling med internet, facebook, instagram tweets, smartphones, paddor od hjälper till att avsocialisera många yngre och istället medverkar till att så många unga mår dåligt istället.

Detta var dagens gnälligheter. nästa blogginlägg blir inget gnällande utan det får bli lite om livet som passerat.

På återseende tills dess

Silverladyn

 

.

 

Kommentarer

  1. PaulThomasPaulThomas

    Om livet som passerat. En bra idé. Jag har just kommit in för att värma händerna och skriver hellre om livet som passerat än att tjippa omkring därute i lervällingen. Tack för tipset!

  2. gunillago

    Tror att du har rätt i att ungdomar idag har svårt att förstå sin samtid. Inget enkelt sätt att förhålla sig till olika ideala o fantasifulla presentationer över ”möjligheter”. Stackarna, ser detta hos mina syskonbarn/barnbarn.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen