Om "silverladyn"

Tillhör nu de som fyllt 73. Märkligt att man blir äldre utan att man själv fattar det. Är lite bekväm av mig och njuter mest av nuet och att bara vara . .

Reducerad ambition

Skrevs 2019-01-07, 15:00 av silverladyn

Har som ambition att skriva blogginlägg lite mera frekvent. När jag avverkat den första veckan med min nya ambition och ser hur jag, med mina blogginlägg invaderar bloggkolumnen. Vill minnas att det fanns en annan bloggerska här på sajten för några år sedan som också gjorde inlägg regelbundet, Ja nästan dagligen. Jag har också ett svagt minne av att några  andra silvergenare framförde protester mot att ”hon tog plats” för andras blogginlägg.  Om jag minns rätt och det är inte så säkert, menade de som klagade att hennes inlägg tog all plats och puttade bort andras inlägg till att bli osynliga vid första anblicken. Har en svag minnesbild att det även framfördes klagomål på innehållet i hennes inlägg. Någon menade att hennes inlägg var totalt ointressanta och inte hörde hemma på Silvergeneration..

Får nog glesa ut på mina blogginlägg så att inte samma sak händer mig. Däremot kan jag inte garantera att alla mina blogginlägg ska vara intressanta för alla läsare , men ändå höra hemma här.

Finns intresse ändå av tätare blogginlägg sker så kan det också ordnas så länge ingen känner sig utträngd.

 

Kommentarer

  1. bebebebe

    De berättigade synpunkter som tidigare framförts mot författare som kommenterat sina kommentatorers inlägg i form av egna ”kommentarer” i stället för inlägg som ”redigering” var att deras kommentarkommentarer blockerade kommentarer kring andra inlägg. För övrigt har väl ingen klagat på alltför frekvent förekommande nya inlägg från någon bloggare? Så lägg Du in inlägg så ofta Du vill. Tycker jag.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen