Om "silverladyn"

Tillhör nu de som fyllt 73. Märkligt att man blir äldre utan att man själv fattar det. Är lite bekväm av mig och njuter mest av nuet och att bara vara . .

Nattens funderingar

Skrevs 2019-07-30, 01:27 av silverladyn

Goddagens eller ska jag säga nattens alla Silvergenerationare!

Fast det verkar som om vi blivit en ganska liten skara numera. Jodå, visst blir det naturligtvis naturliga frånfällen så att säga. Tråkigt nog verkar det som att Silver inte kan locka och attrahera befintliga ”Silverrävargamlingar” att visa sig lite då och då och inte heller verkar Silver kunna locka och attrahera   ”Silverrävarnykomlingar” att visa sig lite då och då.

Många menar på att de inte har något att skriva om. Alla vi här har ju levt ett helt långt liv redan och borde kunna ha något att berätta om.

Jag vill minnas att det vid något tillfälle var någon som berättade att medlemsantalet här var enormt. De flesta som blev medlemmar  var tydligen passiva, man hade gått med, men av en eller annan anledning hade intresset och lusten för den här sajten upphört efter ett par få besöksomgångar och så hade man istället blivit en tyst osynlig Silverräv. Ja någon eller kanske några hade uppgett att de känt sig mobbade och därför tackat för sig.

Ibland undrar jag över hur många medlemmar som egentligen finns på sajten. Det jag också funderat lite över är hur många av de  medlemmar som dött hann avregistrera sig. Den tanken var det en numera avliden Silverräv som planterade hos mig och straxt innan han dog såg han till att hinna med att avregistrera sig så hans uppgifter inte ska sväva omkring i rymden mera.

Häromdagen skulle jag försöka se hur många  blogginlägg, disskusionsinlägg, kommentarer od jag själv bidragit med, men det blev en övermäktig uppgift. Många verkar det vara. . Det enda jag vet är att sedan jag blev medlem 2007 har det blivit en hel del. Inte så regelbundet och inte alltid så intressanta, utan mera som ”när andan fallerpåtillfällen ”  och en salig blandning av ämnena.

Nu börjar det snart ljusna så det är dags att säga godnatt och på återseende

Silverladyn som just nu känner sig som nattens drottning

 

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen