Om "silverladyn"

Tillhör nu de som fyllt 72. Märkligt att man blivit äldre utan att man själv fattar det. Är lite bekväm av mig och njuter mest av nuet och att bara vara . .

Inför tolvslaget

Skrevs 2018-12-31, 15:04 av silverladyn

Tänker inte avge några nyårslöften, då jag av tidigare erfarenhet vet att det där med löften inte är min starka sida. Brukar tröttna och ge upp dem ganska fort. Enda gången jag hållit ett löfte var när jag bestämde mig för att sluta röka. Jag lovade att aldrig mera röka under resten av livet och så blev det.Hade inga andra hjälpmedel än motivationen  och slapp på köpet bli en fanatisk ickerökare.

Däremot ska jag försöka ha en ambition att blogga ofta och regelbundet här, kanske dagligen,  så att inte sajten läggs ner pga inaktivitet. Visserligen är det länge sedan jag hade min ambitiösa ådra, men den kanske väcks till liv igen.

Mitt bloggande lär inte bli någon kassako eller något litterärt under, utan det blir bara lite berättelser ur mitt eget liv och min vardag.

Har ingen brist på ämnen så det borde bli en och annan blogg som någon kan ha intresse av. För de som är ointresserade är det Ok att ”skolka” från bloggläsningen.

Kanske kan det locka fler att dela med sig och också börja blogga mer frekvent.

Kommer ihåg från mitt yrkesliv hur intressant det var när man mötte andra människor och fick höra deras historia.

Precis som PT hade jag också en farmor som var en fena på att berätta. Farmors berättelser om livet och hennes och farfars vardag skapade nog lusten och nyfikenheten hos mig,  att höra om andra  människors historia..

Tack för idag och på återseende imorgon.

Kommentarer

  1. DidaniaDidania

    Gott Nytt År till S ilverladyn från en 16 år äldre Silvergenare!
    Det är fint om Ni ungdomar kan hjälpa till med att få lite mera liv i sidan här!

  2. gunillago

    Gott nytt Silverår och jag lovar att skriva oftare än senaste året. Om hälsan så medger… man måste ha något att förmedla. Lovar att försöka, så gott det nu går. Ha en fortsatt fin nyårsafton ALLA!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen