Om "silverladyn"

Tillhör nu de som fyllt 72. Märkligt att man blivit äldre utan att man själv fattar det. Är lite bekväm av mig och njuter mest av nuet och att bara vara . .

En solskenshistoria

Skrevs 2017-09-17, 09:57 av silverladyn

För ett tag sedan drabbades jag av ett nytt   kyl/frysskåp med defekt yttre.  Besvikelsen och irritationen var ganska stor när säljarens kundtjänst hänvisade tillbaka till butiken som sålt varan.

Förra lördagen besöktes Elgiganten med anledning av missnöjet med varan som levererats.

Efter att ha studerat de bilder som vi tagit på skåpet konstaterades att skåpet har varit inkopplat innan och det misstänktes att det kunde vara en returprodukt som efter ny genomgång skickats ut på nytt.

Fortsättningen är en solskenshistoria.

Elgiganten erbjöd mig att få ett  ”bättre” och flera tusen kronor dyrare kyl/frys-skåp iställe till samma pris som det levererade. Det nya skåpet kunde dock inte levereras förrän omkring mitten på oktober då det inte fanns ute på marknade ännu.

Under tiden får jag använda det levererade skåpet och när det blir dags för skåpbytet så åtar sig Elgiganten att både leverera och installera det nya skåpet samt hämta det defekta tillbaka, Allt utan någon extrakostnad för min del..

Trodde aldrig att ett så stort företag som Elgiganten skulle vara så serviceminded och måna om ett bra hanterande av mitt  problem ur ett kundperspektiv..

Har även fått en skriftlig bekräftelse på det som överenskommits.

Nu väntar jag med spänning på mitt nya felfria skåp.

Kommentarer

  1. BirgittaMBirgittaM

    Ja, Elgiganten kanske haft litet dåligt rykte, men den gången jag köpte mig en ny kompaktkamera, var jag glad att det var just på Elgiganten. Trots att jag förberett mig väldigt noga, visade det sig att kameran var alldeles för avancerad för mig, med 1000 finesser som jag inte alls behövde. Det visade sig också tursamt nog att Elgiganten hade öppet köp i 30 dagar. Så jag kunde helt enkelt gå och lämna tillbaka den och få tillbaka pengarna.
    Hoppas att det blir bra med ditt nya, förhoppningsvis felfria, skåp.

  2. gunillagogunillago

    Visst är det kul med en ny frysokyl! Fick en ny nyss av hyresvärden och den är hur elegant som helst.
    Det är kanske ett visst generationsskifte i kylvärlden..?

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen