Artikel

Om Silvergenerationen

Skrevs 2013-03-07, 16:58 av admin

Välkommen till Silvergenerationen

I Sverige finns 2,7 miljoner människor över 55 år, en grupp som allt för ofta upplever att vi inte tas på allvar, enbart på grund av vår ålder. På Silvergenerationen tar vi plats!

Silvergenerationen ägs av SPF Seniorerna. Men du behöver inte vara medlem i SPF Seniorerna eller ens pensionär för att delta på Silvergenerationens diskussionsforum och bloggar. Här finns plats för alla 55+ som vill debattera, argumentera eller bara dela med dig erfarenheter från arbetsliv och pension, väder och politik, barnbarn och föräldrar, resor och sjukvård, mat, skidåkning, ekonomi, skola, psykologi eller gamla tiders tv-program. Kort sagt precis vad du vill.

Silvergenerationen vill vara den naturliga mötesplatsen för alla 55+, för livsglädje, nytta och nöje, meningsfulla tankeutbyten och värdefulla tips. Här förenas människor med olika yrkesbakgrunder och livserfarenheter, och här finns alla möjligheter att göra många nya bekantskaper. Tillsammans är vi miljontals – vi finns och vi har kraft!

Silvergenerationen grundades 2006, då under namnet Silvergen AB, av Hans Bergström, docent, tidigare chefredaktör DN, Christina Edler, kommunikationskonsult, tidigare informationsdirektör i SAS, Olof Ekman, tidigare personaldirektör i SAS, Ulf Elfving, radiopersonlighet, Tommy Engstrand, sportkommentator i radio/TV, Leif Hansson, tidigare divisionschef i ”gamla fina” Skandia, Per Ottosson, med bakgrund i IT-branschen samt Lotta Skoglund, journalist, TV-producent och författare.

Sedan 1 januari 2012 ägs Silvergenerationen av SPF Seniorerna.

Välkommen till Silvergenerationen.se
Kontakta oss: info@silvergenerationen.se

© 2013 Silvergenerationen