Om "Jalle"

Vad är ett ord värt?

Skrevs 2017-11-09, 15:41 av Jalle

Tänk vad skönt att ha en handlingskraftig regering. Nu har Stefan Löfven sagt om utländska ligor som gör stöldturnéer och begår brott mot äldre: så här kan vi inte ha det, det här måste vi sätta stopp för! Och då kommer det väl antagligen att upphöra. Han sa nämligen precis likadant om kriminella gängs härjningar i storstädernas förorter och de har ju helt upphört, eller…

Kommentarer

 1. PaulThomasPaulThomas

  Det värdefulla som sägs kan uppfattas väldigt olika. Om jag tror på (och högaktar) talaren så tror jag nog lättare på budskapet. Men om en medioker pajas uttalar samma meningar blir resultatet annorlunda. (Jämför USAs president).
  Stefan Löfvens snack är väl trovärdigt om det åtföljs av riktade, genomtänkta åtgärder. Brotten mot äldre som sätts i system av hänsynslösa typer är en styggelse! Om jag blev utsatt skulle jag inte tveka utan använda all min kraft, snabbhet och djävlas in i det längsta.

  J: Betyder det att du tror att SL kommer att lyckas med att få stopp på ligorna? Han har ju inte lyckats med att stoppa yrkeskriminella i förorterna som han lovade.

  PT: Nej han kommer inte att lyckas. Dels har vi problem med rättsskipningen, poliskåren och den allmänna moralen. Dels är de kriminella nätverken väl ingrodda med sin kultur och sitt tänkesätt. Det hela kan inte lösas omedelbart.

 2. Hans A

  Glöm inte att det är valår nästa år, då lovar de saker de aldrig kommer att kunna hålla och som de vet att de inte kommer att kunna hålla. Det ingår i politikens (smutsiga) spel.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen