Om "Jalle"

God jul alla

Skrevs 2019-12-21, 14:53 av Jalle

Tänk vad bra vi har det som pensionärer, nu ska vi få 200 kronor mer i månaden, det är en hel del pengar för en fattig pensionär. Det kanske till och med räcker för att nästan täcka upp för den allmänna fördyrningen  så att vi inte får så väldigt mycket sämre köpkraft. Samtidigt får statsministern 4000 kronor mer i månaden och så måste det ju vara om inkomstklyftorna ska fortsätta att öka som de gjort de senast åren. Det är väl någon sorts socialkapitalistisk tanke bakom det hela.

Han har ju mycket att oroa sig för, statsministern, sprängningar och skjutningar som har ökat trots att han talat om att det är de otäcka rikisarna i Danderyd  som göder de kriminella genom att köpa knark av dem. Och tänk de här hemska Sverigedemokraterna som har gått och blivit större än Socialdemokraterna trots att statsministern sagt till på skarpen att man inte ska prata med dem. Det är långt kvar till den idealstat där alla rättar sig efter de dekret som utgår från Rosenbad.

Men jag hoppas att alla kan koppla av nu under julen, regeringen kan väl tillsätta en utredning som de kan hänvisa till under ett år och pensionärerna kan säkert komma över lite gammal skinka till extrapris när julen är förbi.

God jul alla!

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen