Om "Jalle"

Bistra tider

Skrevs 2019-11-11, 17:16 av Jalle

Det är bistra tider både meteorologiskt och samhälleligt, vintern kommer krypande ner från Norrland och snart är den här. Som tur är så har jag bytt till vinterdäck redan eller rättare sagt låtit Däckskiftarna byta. Jag klarar inte sådant längre. Och samhället håller på att urarta tycker jag, barn mördar och spränger och politikerna bara pratar. Ibland tänker jag att det är tur att man inte har så många år kvar. Jag tycker synd om barnen och ungdomarna vad är det för värld vi lämnar efter oss till dem.

Kommentarer

  1. PaulThomasPaulThomas

    Visst nalkas bistrare tider. Vinterhalvåret är en strid att kämpa sig igenom. En smula positivt tänkande är mitt sätt att försöka bemästra eländet. Bara att skifta till vinterhjulen, som du nämner, är muskulärt ansträngande numera. Mina tunga sextontumshjul med stålfälg rullar jag källartrappan upp och lyfter sittande med hjälp av fötterna på plats. Jag har gett mig fan på att klara detta ett tag till.
    Det samhälleliga kaoset är oroande och mycket värre. Malmö jämförs numera med en slags krigszon. Då jag föddes och växte upp där var det rena idyllen i jämförelse.
    Vad kan vi då göra? Hitintills har politikerna fått köra sitt välbetalda pladder, nu måste nog andra krafter till…

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen