Om "Jalle"

Döstäda

Skrevs 2020-03-03, 11:17 av Jalle

Varje gång jag döstädar hittar jag alltid roliga saker som jag glömt bort hur roliga de är och så får jag annat att göra än att döstäda. Någon skrev att han hade svårt att hitta saker på datorn, jag har, med en vass spets, ristat in alla viktiga lösenord direkt på skärmen. Då är det lätt att hitta direkt. Samma sak med banklfacksnyckeln, den hänger bland de andra nycklarna bredvid ytterdörren. Då vet man alltid var man har den, jag har också fäst ihop den med an liten bricka med banfacksnummer och tillträdeskoden för det är ju sådant som man lätt glömmer. Man måste göra det lätt för sig när man blir gammal.

Kommentarer

 1. PaulThomasPaulThomas

  Visst, det gäller att förenkla vardagen, Jalle. Ett bra tips är att hänga en kasse med plånboken i utanför dörren. När du ska ut och handla så är det bekvämt att ta shoppingkassen från dörrhandtaget och knalla iväg.
  Dessutom kan det vara skoj med en klok investering i Bitcoin, bara att hänga på de seriösa annonserna från Ukraina.
  Om någon ringer upp och vill ha hemliga koder och uppgifter så var inte blyg. Det är säkert samtal från banken eller polisen.
  Vi gamlingar måste bredda oss, bli mer digitala och inte vara så inkrökta.

  Jalle: Klokt tänkt PT, jag ska genst hänga ut en kasse. Men istället för plånboken borde det ju gå lika bra med visakortet, jag har koden inskriven på kortet annars glömmer jag bort det.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen