Om "Hyperbore"

Det som jag skriver här kommer sannolikt att bli en "spegling" av min blogg på SPF Seniorerna Faluns webbplats http://www.spf.se/content.asp?nodeid=80344.

En katastrof!

Skrevs 2015-05-04, 14:01 av Hyperbore

I tidningen läser jag om en sportbarkedja som bråkar med sin TV-distributör. Det handlar naturligtvis om hur många miljoner som kedjan ska betala för att få visa matcherna på sina TV-skärmar. Nu hotar TV-distributören med att stänga av TV-signalen. Det är naturligtvis ett allvarligt avbräck för en sportbar om de inte har någon sport att visa, det inser jag.

Men sedan säger sportbarkedjans vd: ”Det är en katastrof för våra gäster som vill komma och njuta av sändningarna ihop”.

Jag tänker på Nepal och inser att han och jag nog har lite olika uppfattning om innebörden av ordet ”katastrof”.

Kommentarer

  1. GerdGerd

    Det är nog en större olycka för sportbarkedjans vd om gäster uteblir men eftersom det går inflation i orden så väljer han nog att undanhålla den samlade världspressen just den olyckan.

  2. TatluserTatluser

    Sport har ofta associerats som en hälsotränd, det har väl knappast barbesöken kunnat visa. Det torde också finnas betydligt mera hälsobefrämjande kreativa aktiviteter än vad många sporter påstås vara, de fleta sporter är ensidiga enahanda aktiviteter, som t.ex. att balansera, sikta och skjuta.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen