Om "Lasse-Maja"

Jodå här finns en hel del!

Olagligt?

Skrevs 2016-11-27, 11:23 av Lasse-Maja

Nu borde man väl bli riktigt förbannad. På diskussioner kom igår ett inlägg som handlade om att göra falska körkort och andra dokument åt den som vill ha.

Men, det är ingen diskussion man vill helt enkelt sälja, så det är en sida som säljer falska körkort och falska dokument.

I går kväll anmälde jag det till Silvergenerationen, men inget tycks hända. Tycker Silvergenerationen är väldigt oseriösa då man inte har mer kontroll över saluförandet av falska handlingar. Undrar om inte det är olagligt att tillhandahålla en sådan sida där man kan köpa olagliga produkter?

Kommentarer

 1. GerdGerd

  Också jag meddelade igår ansvariga för Silvergenerationen. Jag antar att ingen ansvarig kollar sajten när det är helg – det känns inte bra.

 2. TatluserTatluser

  Samma annons var inne här för c:a en månad sedan, men jag har för mig att den då låg inne som blogg, när jag anmält det till Silver togs den bort snabbt, jag ringde även 11414 och informerade så de gick in utifall det kunde ge ledtrådar.

 3. seniorenredaktionenseniorenredaktionen

  Hej, användaren är borttagen. Självklart ska det inte förekomma sådana saker på Silvergenerationen, och det är mycket bra att ni är vaksamma och anmäler.

  Som ni redan har påpekat så är det ingen på redaktionen som arbetar på helgerna. Silvergenerationen är en gratistjänst som vi driver på sidan av Seniorens redaktionella arbete.
  Helgbemanning skulle kräva att vi började ta betalt för Silvergenerationen, vilket jag inte tror ligger i användarnas intresse.

  Vänliga hälsningar Frida, Senioren

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen