Om "Hans A"

Jag är en 82 årig gubbe som försöker hänga med så gott det går. Jag avskyr gnäll och klagan, det finns så mycket man kan göra själv åt sin situation.

Timer

Skrevs 2018-05-18, 21:22 av Hans A

För ett tag sedan tappade jag min timer (äggklocka) i stengolvet så den gick sönder. Nu har jag försökt köpa en ny men jag hittar ingen vanlig enkel mekanisk timer som hörs ordentligt. För det mesta verkar det vara elektroniska saker med en massa extra funktioner som man inte behöver och som bara krånglar till det och som dessutom knappt hörs om man har lite nedsatt hörsel.

Jag undrar om någon av er har köpt en timer som hörs bra och kan rekommerndera den. Jag har naturligtvis kollat Clas Ohlsson, Kjell & Co och liknande, även varit där och provat. Men kanske finns det någon man inte hittar på nätet för där har jag naturligtvis varit och letat.

Kommentarer

 1. vetgirigvetgirig

  Jag kan inte föreslå dig något lämpligare än en tur till Clas Ohlssons!

  HA: Clas Ohlsson är väl det första alla kommer att tänka på men de har inga vettiga timers. Tanken var att någon kanske hade köpt en bra timer och kunde tipsa.
  Vetgirig. Förlåt för fan mitt naiva förslag!
  HA: OK, jag förlåter dig för fan.
  vETGIRIG: På tal om äggklocka, så stekte Rommels och Montgommerys pansarsoldater ägg på jeephuvarna!. Och Du, läggi äggen i sjudande vatten och räkna sen till150 innan Du kyler dem!!
  HA: Jag kommer ihåg, tyskarna kallade det rommelett.

 2. bebebebe

  Kjell och Company har mekanisk äggklocka för 69 kr som kanske duger. Om Du går in på internet och söker på äggklocka får Du ett stort antal mekanisk akternativ.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen