Om "Hans A"

Jag är en 82 årig gubbe som försöker hänga med så gott det går. Jag avskyr gnäll och klagan, det finns så mycket man kan göra själv åt sin situation.

Hösten är skön i Sverige

Skrevs 2019-09-11, 14:48 av Hans A

Jag har varit i London ett par veckor, det är fantastiskt vilken cirkus det är där. Folk hamstrar ungefär som vi gjorde här när andra världskriget bröt ut. Konserver, torkad frukt, torra bönor är nästan slut i vissa affärer, folk bär hem stora kassar. Till och med sprit verkar man hamstra för att slippa vara nykter, ägaren till vår lokala liquor shop berättade att försäljningen hade gått upp med 17% i augusti. Det är mest whisky och gin som folk köper och den är ju mestadels av inhemsk tillverkning så tala om masshysteri. Att folk hamstrar medicin är mer förklarligt men det har man ju börjat se sig tvungna till även här i Sverige.

Det är skönt att vara tillbaka i Sverige trots allt, vackra, sköna höstdagar och morgonsimning, i England går det inte att simma utomhus vad än engelsmännen säger. Deras stolta Themsen är ett stort kloakdike i likhet med många andra vattendrag. Även om det är regnigt och kyligt så är det skönt i vattnet, nästan skönare än när det är soligt. Hoppas att det tar ett tag innan isen lägger sig, då får man nöja sig med att doppa sig i en vak. Det verkar lite tomt här på Silver, ska det läggas ner?

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen