Om "Hans A"

Jag är en 82 årig gubbe som försöker hänga med så gott det går. Jag avskyr gnäll och klagan, det finns så mycket man kan göra själv åt sin situation.

Höst?

Skrevs 2018-11-04, 11:23 av Hans A

Det är en ovanljgt mild höst men det gäller att inte låta sig luras, rätt som det är slår Bore till. I morse bytte jag till dubbdäck, både på bilen och cykeln. Vattnet är fortfarande drägligt och jag simmar varje morgon klockan sju. Klockan sex är det fortfarande så mörkt att jag är rädd att simma vilse. Istället joggar jag mellan sex och sju, med pannlampa. Det är skönt att bli lite uppvärmd innan man dyker i. Jag undrar hur länge vi får ha så här varmt och skönt? Det kan ju inte vara så länge till, sedan får man valla skidorna och slipa skridskorna. Det är roligt det också,

Kommentarer

  1. vetgirigvetgirig

    Det var som fanken vad Du är alert på mornarna. För mig som åttiofemårig, nätt upp kraftkarl, verkar Du i det närmaste skrytsam, som gärna hävdar att hård träning är det enda som håller kroppen i trim. Men Du kan bli behäftad med sjukdomar som inte går att träna bort, möjligtvis lindra. Så var Du lycklig Du!

    Hans: För det första vetgirig så är jag lycklig. Om du inte är det så beklagar jag dig. För det andra, jag hävdar inte att hård träning är det enda som håller kroppen i trim men det är en bra hjälp. Naturlightvis kan sjukdom hindra mig från att leva som jag gör men så länge jag är någotsånär frisk ser jag inget hinder från att göra det. Jag beklagar dig om du retar dig på det, jag har förstått att du är lite mindre alert. Man får finna sig i sitt öde och göra det bästa av situationen.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen