Om "Hans A"

Jag är en 82 årig gubbe som försöker hänga med så gott det går. Jag avskyr gnäll och klagan, det finns så mycket man kan göra själv åt sin situation.

Årets första simtur

Skrevs 2020-04-20, 16:03 av Hans A

Så har jag äntligen tagit årets första simtur, jag tror jag håller på att bli en badkruka med tilltagande ålder. Det har inte blivit så mycket badande i vinter, isarna har varit för osäkra och man kan skada sig om man åker igenom naken. Det är ingen ordning på varken klimat eller samhälle, jag tycker att februari, mars och april har varit väldigt lika alla tre. Aprilväder hela tiden.

EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen har sagt att äldre antagligen måste vara isolerade året ut så det är väl bara att inordna sig för en sommar och höst i karantän. Mig spelar det ingen roll, jag umgås via videolänk och mina närmaste vänner brukar jag träffa hemma hos någon av oss och hålla avståndet. Jag har träffat avtal med min livsmedelshandlare så jag ringer och får levererat till dörren, vin köper jag också med hemleverans. Föresten så kan man handla det mesta utan att gå hemifrån och trängas med folk i affärer är ingenting jag saknar. Sedan är det bara att hoppas att man inte behöver besöka någon sjukhus för det är säkert livsfarligt.

Kommentarer

  1. PaulThomasPaulThomas

    De flesta av oss blev nog badkrukor redan för femtio år sedan. Vilka av oss åldriga går och simmar ensamma denna årstiden? Men kan man samåka så kan man väl samsimma? Om ett par månader…

  2. bebebebe

    Jag besökte mitt badställe igår och så fort bryggorna kommer ut skall jag nog försöka. Simning är en väldigt skön rörelseform där man slipper bära hela vikten av sin kropp.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen