Om "Hans A"

Jag är en 82 årig gubbe som försöker hänga med så gott det går. Jag avskyr gnäll och klagan, det finns så mycket man kan göra själv åt sin situation.

Äntligen

Skrevs 2019-01-06, 16:33 av Hans A

Äntligen är julen och nyårshelgen slut, i morgon ska jag äta stekt salt sill med löksås och återgå till normala vanor. Vädret är hemskt, pendlar upp och ned runt nollan, vägarna här är rena isgatan. Jogga går ju med dubbar men cykla är värre, två gånger har jag vurpat och övergått till motionscykel så det inte blir tredje gången gillt. Så hät års brukar jag ha övergått från vinterbad till att basta och rulla mig i snön men det finns knappt någon snö och den som finns har töat och smält och frusit till en hård skorpa blandad med kottar och pinnar. Det gäller att stå ut några månader till, tänk när isen äntligen går upp och man får dyka i och simma sin första kilometer, då är livet härligt!

Kommentarer

  1. PaulThomasPaulThomas

    Måhända är det nyttigt och stärkande för huden att rulla sig i kottar och pinnar?
    Du skriver att du ogillar gnäll. Idag hörde jag att hälften av alla allergiker inte är allergiska! Det stämmer väl överens om vad jag alltid hävdat och trott. Undras just om det inte förhåller sig likadant med adhd som många nästan skryter med att dom ”lider” av. Allt detta högfärdsgnäll som tycks ha blivit en trend för de bortskämda nutidsmänniskorna är ett vanligt förekommande fenomen.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen