« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Trettiotre procent!

Skrevs 2017-05-29, 07:48 av vetgirig

Trettiotre procent av den rika kaderns tillgångar och inkomster drages undan beskattning. I alla fall här uppe i Skandinavien. Hur man än räknar och hårklyver så blir den undandragna summan fantastiskt stor.

Svar

 1. TatluserTatluser

  De som är bergtagna av miljoner-miljarder saknar solidariskt ansvar, de lever endast i sin egen fantasigloria, och tror att de är något väldigt viktigt samtidigt som de bryter mot sina lagliga skyldigheter, de är alltså förbrytare.

 2. PaulThomasPaulThomas

  Håller till fullo med vad som sagts ovan. Det verkar nästan som om ingenting hänt på 100 år! Överklassen frossar fortfarande i förmåner. De behandlas som en ömtålig grupp viktigpettrar som inte får störas med oväsentligheter (som att göra rätt för sig t.ex).

 3. GerdGerd

  Skatteplanering av denna omfattning är fjärran från min värld. Går det verkligen inte att komma åt dessa kriminella tilltag.

 4. vetgirigvetgirig Inläggsförfattare

  Nej det verkar inte så, det verkar vara rätt det den Norske professorn sade i ett Skavlanprogram, att vi invånare i världen vid detta århundadets slut, kommer att ha utkristalliserats till två grupper. En Elitgrupp som får ALLT, och en Pariagrupp som inte får något, och som får leva på allmosor från Eliten, som då kallas bidrag. I morse debatterade två stycken all överproduktion av så gott som allt, och nödvändigheten av återanvändning av så gott som allt! Den ene debattören hade faktiskt komposterbara kläder på sig! Påstod han!

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen