« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Till alla på bloggen

Skrevs 2015-06-29, 08:57 av dagmars15

Så långt jag uppfattar det rätt någon har beordrat er att inte diskutera mitt senaste inlägg beträffande nya regler för AP-fonderna. Jag skulle vilja veta varför. Mitt inlägg på inget sätt strider mot reglerna som finns på denna blogg men uppenbart mot någons egna åsikter och värderingar, någon som har dessutom makt. Det måste vara en socialdemokrat som tål inte kritik av socialdemokratin precis som socialdemokratiska politiker själva. Det fanns inget skäl att förbjuda diskutera mitt inlägg, dessutom är förbudet direkt kränkning av vår grundläggande mänskliga rättighet – uttrycksfriheten.

Det är oförskämt att någon tillåter sig tillrättavisa vuxna människor vad de får och inte får att diskutera. Har ni aldrig tänkt på det? Det är skrämmande att ni alla har underordnat sig påbudet. Vilken feghet! Den skrämmande tystnaden som uppstod. Den rädslan som ni visar. Varför? Vad är ni rädda för? Vad kan hända er som pensionärer om ni trotsar påbudet? Ingenting! Ingen kan sparka er från jobbet eller mobba på arbetsplatsen, som är så vanligt i Sverige.  Tyvärr.

Är ni rädda att någon kastar er ut från denna blogg? Ingen fara. Det existerar bättre bloggar än denna. Det här är egentligen en väldigt begränsat blogg för medlemmar av SPF, som jag ser, och de flesta pensionärer egentligen undviker den.

Är ni rädda att de kommer att kasta ut er från SPF pga att ni trotsar påbudet? Man kan bli med andra gemenskap. Någon uppenbarligen håller järngrepp om befolkningen i detta land.

Pensionärerna kan skapa egen blogg utanför SPF eller andra pensionärsorganisationer och bli oberoende från makthavare och där diskutera det som de behagar, respektive de viktiga frågor som berör dem. Befria er från era förmyndare!

Svar

 1. seniorenredaktionenseniorenredaktionen

  Det finns inga krav på att medlemmar i Silvergenerationen också är medlemmar i SPF Seniorerna. Silvergenerationen är öppen för alla 55+, som tydligt framgår i informationen om forumet.

  Medlemmarna kommenterar givetvis där de vill, och låter bli att kommentera där de inte vill, helt efter eget huvud.

 2. vetgirigvetgirig

  Du går lite för långt Lasse-Maja när Du beskyller Dagmar15 för att vara intrigant!!! Du gjorde faktiskt det i Din kommentar. Olof Palme sade en gång: Man ska vara aktsam med orden!.Strax efter det han sagt så ,så lyckades han säga, och det så att det gick ut i etern att Fälldin hade skit under naglarna. Fälldin var inte akademiker utan en bondtölp enligt Palme.

 3. vetgirigvetgirig

  Du skriver ordagrant i Din kommentar till Dagmars inlägg: Eller tror Du att vi ska gå på Dina intriger!!!!!!!!!!!!!! Nog kommer Du väl ihåg vad Du själv skrivit?

 4. Lasse-MajaLasse-Maja

  Ha, ha, vetgirig Du är för rolig, kanske skulle det löna sig om Du läser mitt inlägg en gång till för då ser Du TYDLIGT att Dagmars 15 både intrigerar och grovt spekulerar. Hon påstår att vi skulle vara styrda och till och med fått order av en högre makt att inte kommentera på en av hennes diskussioner. Det finns hur mycket info som helst!

  Till Dagmars 15 vill jag bara säga att fundera lite över varför ingen kommenterade just den bloggen. Och fundera sedan över varför ingen kommenterat Dina inlägg på Din egen blogg/hemsida.

  Sedan kan Du gå runt på internet och se/fråga folk hur ofta de får kommentarer på sina bloggar. Börja med att fråga Bebe och undertecknad för vi har haft bloggar i flera år så vi har lite erfarenhet. Kolla också via t.ex. Google hur man gör sin blogg synlig, får många besökare och får folk att kommentera flitigt.

 5. vetgirigvetgirig

  Så mycket svenska kan Ni säkert Ni i redaktionen, så att Ni förstår att Dagmar15 beskylls för att intrigera rakt upp och ned i en kommentar.

 6. vetgirigvetgirig

  Jag har ingen egen blogg, och jag har fullt upp med att lusläsa till exempel Dina alster och förundras över att Din svenska ofta ger möjlighet till grova misstolkningar, som Du själv verkar vara omedveten om.

 7. Lasse-MajaLasse-Maja

  Läs Dagmars 15:s första mening så hoppas jag Du fattar vad jag menar! Är inte det både spekulationer och intriger så vete gudarna vad det är?

 8. vetgirigvetgirig

  Jag läser inte alla inlägg av alla, och inte har då jag läst något inlägg av Dagmar 15, där hon kan beskyllas för att vara intrigant. Nej det har jag inte!!!

  Om jag inte har läst Dagmars inlägg i fråga, då har jag rätt att påstå att Du missfirmat Dagmar.

  Förresten är det inte dags att sluta nu.

 9. Lasse-MajaLasse-Maja

  OK Vetgirig jag lägger av, bara om Du i fortsättningen läser alla inlägg i en blogg/diskussion innan Du kommenterar i den! Och för säkerhets skull läs första meningen i den här diskussionen där Dagmars 15 anklagar oss att gå ”någons” ärenden!

 10. Jalle

  Du vetgirig, om Lasse-Maja är Bror duktig vem är då vargen som står och frustar och pustar utan att få huset att rasa?

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen