« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Tantsnusk

Skrevs 2015-02-12, 14:14 av Putte1940

Goddag,

Jo, det är så att min käring hon läser dem här små pocketböckerna i drivor. Hon har ta mig tusan 3-400 stycken i biblioteket här i huset. Nu ska man nte vara ogin och förbjuda henne att läsa detta, men man undrar ändå om det är sunt.

Är rädd att hon får för höga förväntningar på förhållanden i allmänhet. Romantiken som ges utlopp för i dessa böcker är inget mindre än ren fiktion enligt mig. Nu senast har hon växlat upp till 50 shades of grey och jag undrar hur detta egentligen ska sluta.

/ Patrik, glad pensionär från Borås

http://cateringspecialisten.nu/?page_id=14

 

Svar

 1. Jalle

  Goddag Patrik!
  Det är verkligen storsint av dig att inte förbjuda henne att läsa det hon vill, hoppas hon uppskattar det. Kanske är det så att hon söker i litteraturen det hon inte kan få i sitt förhållande och kanske ska du vara glad att hon söker det i litteraturen och inte i verkligheten (det som brukar kallas IRL).

  Sedan undrar jag vad det är för ”http” du har angett under ditt namn? Den leder ingen vart. Är det något försök till smygreklam? Konstigt är det.

 2. nattfjarilen

  Hos oss fjärilar är vi så storsinta att fjärilsdamerna får läsa om hur mycket kärlek (snusk som du skriver) så kan fjärilsmännen läsa sina porrtidningar ifred. Inte roligt men så här är livet hos fjärilarna men förhoppningsvis inte någon annanstans.

 3. bebebebe

  Din tant är kanske satt på romantisk svältkost. Läs själv någon av romantikböckerna så kanske Du kan hitta ett beteende, som gör romanerna onödiga. Tanter är normalt lika snuskiga som oss män, men det kan vara svårare att lirka fram det under de konventioner som många av oss kryper bakom för att dölja vår rädsla för att misslyckas.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen