« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Språket är ”lattjo”

Skrevs 2017-07-04, 03:46 av vetgirig

BeBe vill så smått hävda att kattövertagande, inseksövertagand och homo sapiens sapiens övertagande av makten på jorden är en VÅGRÖRELSE. Kanske kan en del domedagsprofetsior som hävdas av en del vara både ogrundade och dåligt underbyggda vetenskapligt. Byt gärna ut Interferens mot inferens så kan det låta mer trovärdigt. Förresten är det nödvändigt att löjliggöra andras åsikter och tankar? Det är lika dumt som att ”racka” ned på andra religioner.
Nej jag byter STIFT, jag håller med Dig till viss del Islam har förstärkt vågrörelsen av religionshat något kolossalt på sistone.

Svar

 1. TatluserTatluser

  När man läser om de olika systemen som vi vistas i kan man förundras, det biologiska, kemiska, fysiska och alla dessa mickrosystem och så mycket av detta som går igen i allt och korresponderar både här på jorden och i universum som så noggrant korresponderar in i minsta minutiösa/sekundvisa mikrosystem, då kan man fundera, kan allt detta uppstått av en slump utan styrning. – Och i vad befinner sig allt, i vad finns universum???

 2. TatluserTatluser

  I kväll var det ett intressant program i Axss TV om den pågående forskningen om ”Den kosmiska gryningen” hur det hela började med stjärnor som tändes och hur detta skedde, men fortfarande nämns inte i vad det hela befinner sig, man talar om rymden, men vad är det och hur startade rymden och vad befinner sig utanför rymden.

 3. vetgirigvetgirig Inläggsförfattare

  Hur kan någon ges rätten att göra ett program om kemiska och biologiska stridsmedel i dessa dagar. Tänk bara vilken tid det tar att desarmera en granat från första världskriget innehållande senapsgas! Som är småsaker, jämförda med vissa biologiska vapen Går det överhuvud taget att desarmera biologiska granater? Bevis finns ju att både IS och Asadd i Syrien triggas att använda sådana stridsmedel. Man vet ju inte vad ”tokfan” i NordKorea har för avsikt med sitt atomvapen? Vars bärare nu sägs nå till USA.

 4. TatluserTatluser

  Vi lever i en obehaglig gryning av kunskaper och maktbehov i den nyskapade teknikvärlden, fortfarande lyckas personer med symtomatisk maktbehov att kravla sig upp på ledarplats och de vill till varje pris visa alla andra att de är starkast. Om deras aktivitet leder till katastrof, det finns inte i deras sinnevärld.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen