« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Prata äldreomsorg

Skrevs 2013-10-04, 10:20 av Gerd

Jag har försökt och försökt lägga in en intressant affisch från Göteborg med inbjudan från ett kommunal pensionärsråd men får invänta hjälp av redaktionen…. Har fått hjälp med det nu!

 

 

prata äldreomsorg_affisch (3) Tack, veteranenredaktionen! Samtal mellan politiker och medborgare kan vara av vikt i sammanhanget. Hur många förtroendevalda vågar bjuda in till samtal om medborgarns frågor kring äldreomsorgen?

Svar

  1. GerdGerd Inläggsförfattare

    Visst kan vi se det som en skyldighet – om vi önskar samtal. Det krävs också en pensionärsrådsordförande som är handlingkraftig. Det var därför jag ville publicera den här affischen. Min erfarenhet i branschen säger mej att pensionärsråden i kommunerna inte är värst framfusiga!

  2. Lasse-MajaLasse-Maja

    Håller med Gerd och det är lite därför vi två inte är med i varken SPF eller PRO. De tål ingen kritik och ser bara ut som klubbar för inbördes beundran.

    Och ett annat stort fel de gör är att de går aldrig ut och frågar medlemmarna vad de vill och tycker. Som facklig vet jag vilken stor betydelse den personliga kontakten har.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen