« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Märkligt!

Skrevs 2015-08-15, 19:57 av annaconda

Nog är det märkligt att vi har en statsminister, som varken visar eller uttalar sig när två etniska svenskar mördas av en asylsökande, som tom skulle avhysts för länge sedan.

När några svenskar kastar ägg på en moské, då är han framme direkt i media och pratar om bestialiska rasister och ser till att det ordnas demonstrationer mot rasism.

Svar

 1. silverladynsilverladyn

  Idag på expressen.se lutar Lotta Grönings artikel lite åt dina tankar. Tyvärr är jag helt oteknisk och vet inte hur man länkar artikeln(kolumnen) hit. Hoppas någon annan kan göra det, då den helt klart är läsvärd och kan bidra till en bra debatt kring ditt inlägg.

 2. vetgirigvetgirig

  Lotta Grönings artikel är ”skitbra” helt enkelt! Men hon vädrar åsikter som nu nästan tjugo procent av väljarkåren har haft i åratal och kanske lika många till, men då bakom lykta dörrar.

  Övriga politikersverige har all anledning at passa sig noga för vad som kan hända i nästa val!

 3. kyllingkylling

  Problemet med flera av dagens politiska partier är att de ”känner av” hur de kan få det mesta medhållet och därefter få dem som röstare. Som det nu är det många som tycker ”synd” flyktingarna etc. – men ingen politiker vågar förklara lika tydligt som annars – att hela kalaset kostar pengar och dessa pengar ska tas någonstans ifrån. Antigen får andra verksamheter i välfärden ligga lågt och därmed inte utvecklas – vem får betala detta??? eller så måste skatten höjas! Finansministern brukar ju i andra sammanhang tala om att varje krona ska finansieras. Dock icke här? Nu mobiliserar Statsministern alla för att bara ”tycka synd om” och därmed mörka hur det hela ska fixas. Där har vi förklaringen till att då två svenskar mördas…tiger man…Svensk tiger!

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen