« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Jag är religiös!

Skrevs 2017-06-29, 10:21 av vetgirig

Jag är religiös så tills vida att jag är övertygad om att evolutionen har haft väldigt stor hjälp av ett högtstående väsen, när världsaltet skapades!
Jag satt nu på morgonen och lyssnade på PÅVEN, som läste upp en dialog mellan PETRUS och JESUS. Hur är det med den dialogen? År den absolut sann? Eller är den en konstruktion av skickliga forntida författare? Jag tror då så!

Svar

 1. TatluserTatluser

  Intressant att du skriver om detta nu, i morse när jag slummigt vaknade upp gick tankarna, varför har universums energi skapat liv här, kanske på flera ställen och varför finns alla universum och i vad befinner sig alla universum, vad finns utanför och vad var det som skapade alltet och de fantastiska systemen, kan det verkligen ha uppstått av en slump, kvantpartiklar, anatomer, energin, etc.

 2. vetgirigvetgirig Inläggsförfattare

  SLUMP tror jag absolut inte på och jag bryr mig inte heller om kvantpartiklar, anatomer och inte heller om de tretton dimensionerna, som den lame vetenskapsmannen vill påstå vara avgörande, för att allt finns till.
  Energin finns däremot till, inget tvivel om det!
  Skulle vi lösa alla gåtor, så kommer vi inte ifrån att det i alla fall finns ett högre väsen (vad det nu är för något) som har varit med och skapat även oss Homo Sapiens Sapiens.
  Så tror då jag i alla fall.

 3. PaulThomasPaulThomas

  Slumpartat slår jag min tärning: 1, 5, 3, 4. Nästa slagserie resulterar i: 1, 4, 4, 4. Är det då fråga om en mindre slumpartad serie?
  Slumpen åskådligörs bäst i en slumpgenerator anser säkert förståigpåarna. ”Blandar jag en kortlek i hundra timmar så måste den vara otroligt slumpartad?”

  Hos ett högre väsen har kanske SLUMPEN en djupare mening.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen