« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Hur hittar ni medlemmar?

Skrevs 2013-08-14, 18:25 av gunillago

..

Det kanske är gömt någonstans, registret. 6 medlemmar som är inloggade i taget är ju ingen bra idé, tycker jag. Hur finner man dem? De andra….? Förr kunde man leta bland ”vänner”, men nu…??

Svar

 1. GerdGerd

  Det är hur lätt som helst – pinsamt lätt skulle jag vilja säga. Webbamatörerna har ordnat det så bra. Klicka bara på Meddelanden och skriv en enda bokstav så får du hela raddan….!

 2. ethaetha

  Alla borde kolla genom att ta fram listan över medlemmar. Om man finner sitt eget fullständiga namn där betyder det att Silvergen har svikit förtroendet att vi ska vara anonymitetsskyddade. Särskilt de som står med sin hela mailadress!

 3. DidaniaDidania

  Ingen tror väl att alla dessa namn som uppenbarer sig är aktiva medlemmar här på Silvergen?
  Det är vådan av denna gratis-sajt. Folk går in av nyfikenhet och tittar runt – sedan finns deras alias till all evig tid.
  Många namn finns som var med för 6-7 år sedan – men som har försvunnit för länge sen.

 4. gunillago Inläggsförfattare

  Nejvisst Didania, så är det förstås, men det vore bra om man någonstans presenterar de medlemmar som NU är med i leken. Det hade varit bäst om man hade raderat och en ny anmälan hade behövt göras, men det blir väl alltid likadant förstås. Så var det med det….

 5. GerdGerd

  Dessvärre inte bara i listan utan också på annan plats publiceras hela namnet. Det kanske bara gäller enstaka men det räcker för att mitt förtroende för Silver/Veteranen/SPF raserats. Tills vidare är jag kvar som medlem för jag vill veta hur ansvariga tar sitt ansvar.

 6. gunillago Inläggsförfattare

  Gerd, det framgår med tydlighet att man inte har ett ansvar som tidigare Silvergen.org. Detta är WordPress, en stor blogg-hemisfär för alla som vill visa NÅGOT. Ingen tänker ta ett ansvar som en webmaster på en betalsajt, eller tidigare den ambitiösa Silvergen.org. Man kan inte, man har inte råd har redaktionen tidigare sagt. Som jag uppfattar det får man välja sina strider….om man nu vill det….

 7. ethaetha

  Det skulle vara mer än tråkigt om den varsamma och goda Silvergen.org-idén förstörs av brist på pengar. Är SPF inte intresserat av att upprätthålla hyfs och regler?

 8. seniorenredaktionenseniorenredaktionen

  Man söker efter medlemmar i sökrutan uppe till höger. Där kan man också söka efter blogginlägg eller diskussioner som man vill läsa igen.

  Angående vilka namn som visas när man ska skicka meddelanden så är det enkelt att gå in i sin profil och ändra till det namn man vill ska visas, vilket vi också talade om för alla medlemmar när forumet flyttades. Alla aktiva bloggare har vi hjälpt till att ändra manuellt så att det är användarnamnet som visas. Många har dock sitt riktiga namn som sitt användarnamn.

  /Frida

 9. Sherry

  När man byter sitt användarnamn går även det första (om man nu skrivit sitt fulla namn) att söka på, det var det som inte kan tas bort…Eller? Det står så

 10. Ung/Tanten det är ”Användarnamnet som inte går att ändra. Använder man sitt riktiga namn som ”Användarnamn är det detta som syns och som skrivits ej går att få bort med mindre än att man ber redaktionen ta bort dig som medlem.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen