« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Hej igen!

Skrevs 2020-07-05, 11:57 av Sickan

Under min förmiddagsinloggning på datorn så tog jag en titt på inläggen i Silvergenerationen. Det verkar som det är glest mellan inläggen…varför? Jag har varit mycket, jag menar mycket slö med nya inlägg och även att läsa de som som finns där. Kanske är anledningen att jag ”måste” hinna med att läsa nyheterna, facebooks nya inlägg, mailen, kolla TV-nyheterna och inte sitta kvar framför datorn när klockan närmar sig 10, för då är det dags för promenaden. Ja, ni ser vilken indelad förmiddag jag har valt att leva efter. Dessutom så måste ju sängen vara bäddad och morgondisken avklarad. Puh!
Det nya i rutiner och vanor är ju att träffar med vänner bara sker utomhus och de måste ju även bo nära för t-bana och buss åker jag inte nu. Så trots att jag lever med gamla vanor och rutiner så är det nya regler som satt allt lite i gungning. De senaste åren har jag varit på Gysinge folkhögskola och deras Seniorkollo som anordnas vid den här tiden. Sååå himla kul och trevligt, men såklart blev det inget kollo i år.
Samtidigt kan jag inte hemfalla åt klagan, klagan. Mor min skulle ha sagt, peppar, peppar, det här ordnar sig, vänta bara. OK, eftersom man ska lära sig av sina föräldrar så säger jag också OK och ha det bra!

Svar

  1. gunillago

    Ja du, det är mycket som fallerar i dessa dagar. Vi måste väl få uttrycka våra tankar. Det är inget som är sig likt men hoppet lever om att livet tar en vändning igen, som det alltid gör. Kul att se dig här igen!

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen