« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Gamla TV-serier

Skrevs 2020-07-21, 18:06 av Flora

Eftersom man nu har så himla tråkigt och det mest visas mördarserier på TV, tänkte jag att det kunde vara läge att gå in på Öppet arkiv för att se om det fanns något intressant att ta del av.
På den tiden jag arbetade, tjänstgjorde jag ofta på kvällstid, vilket gjorde att jag missade flera serier under 1980- och 1990-talen. Svtplay fanns inte då. Vet inte när det kom, egentligen.
Jag började med Rederiet, men efter 6 avsnitt stod jag inte ut längre. Så började jag titta på Varuhuset, men gav upp efter första avsnittet.
Nu har jag kommit igång med Hem till byn, där jag redan klarat av första säsongen. Den är faktiskt sevärd, även om man kan undra hur pass trovärdigt den gestaltar lantbrukarfamiljer och andra, som bor/bodde på landsbygden. Det märks att det är en ”riktig” författare, som skrivit manus. Serien började visas under 1970-talet och fortsatte sedan ända fram till 2006, med flera långa uppehåll.
Nu skall det bli spännande att se hur det går för alla dessa karaktärer!

 

Svar

  1. gunillago

    Man får tillgodose sina underhållningsbehov. Det finns en del att ta sig för i den virtuella världen – onekligen. Själv har jag sett dessa serier, men en del kan man se igen.
    Det där hur man tar kål på varandra har jag också tröttnat på. Vill se det som ger lite livsglädje om man kan ta emot.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen