« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Lättviktig Frigolit

Skrevs 2016-05-17, 08:02 av Gerd

”Frigolit – cellplast = 98 procent innesluten luft!” HaHa apropå (felskrivning?) ”Gustav Frigolit” i ettapuffen idag den 17 maj 2016 på DN. Kultur och i Johan Cronemans utomordentligt läsvärda krönika i bilagan ”Varifrån kommer all skadeglädje mot Åsa Romson?

 

Svar

 1. Lasse-MajaLasse-Maja

  - Att äta riskakor är som att äta frigolit, säger min frus väninna med emfas. Detta trots att hon varken smakat riskakor eller frigolit…

 2. bebebebe

  Croneman vitsade nog bara till det. Jag tycker inte Frigolin har några större beröringspunkter med frigolit, snarare verkar han vara en känslig själ som hamnat i ett olyckligt sammanhang där den så kallade verkligheten får köra över all idealitet.

 3. vetgirigvetgirig

  Så mycken falskhet bor här. Så sjöng Anita Lindblom i en av sina stora hits, för några decennier sedan. Säkert finns massor av falskhet bakom det faktum att Åsa Romson ensam tvingades avgå.
  Det kan till och med en blind höna både se och förstå!
  Åsas manlige, maktgalne kollega tvingades inte att avgå, eftersom han är mer MEDIAFÄHIG!

  Åsa får bära ”skott” för något hon inte rår över!

 4. vetgirigvetgirig

  Jag har då alltid hävdat att kvinnan är det starka könet! Hon kämpar i nio månader och sen föder hon med smärta det som vi karlar tycker är roligt att tillverka..

 5. minimalminimal

  Har en känsla av, att varför Åsa Romson fick gå, berodde på att hon försökte byta frisyr.
  När hon tillträdde som språkrör hade hon en förtjusande hellugg och såg ut som vilken käck skolflicka som helst. Vartefter tiden gick, såg man att luggen alltmer och mer försökte bli snedlugg istället för hel, samtidigt som hon såg alltmer ovårdad ut. Att Fridolin fortfarande vid hennes sida såg ut som en liten pojke i för stor kavaj verkar inte ha haft någon inverkan på hans status. Han fick ju en ny mamma.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen