« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Extra nubbe

Skrevs 2015-06-18, 11:41 av annaconda

I morgon blir det en extra nubbe till sillen, för nu ska det firas

http://www.svd.se/tv4-novus-sd-har-hogsta-stodet-nagonsin/om/sverige

Svar

 1. Lasse-MajaLasse-Maja

  Oavsett vilket parti som gått upp eller ner så blir det ingen nubbe. Jag dricker så sparsamt med sprit att om alla köpte lika lite skulle systembolaget gå i konkurs!

 2. annaconda Inläggsförfattare

  Skål Lasse-Maja och Jalle! Ni är då ena riktiga torrbollar. Klart man måste ha nubbe till sillen. Såg en intervju med en 100 åring härom dagen och när någon frågade hur hon kunnat hålla sig så frisk så svarade hon ”spriten”.
  Ha en riktigt trevlig midsommar i alla fall.

 3. DidaniaDidania

  Nubbe ska det såklart vara till sillen!
  Nu på gamla dar har vi övergått till Hallands Fläder – som är lättdrickbar för en gamling till skillnad från Ålborg som vi föredrog tidigare i livet!

 4. Lasse-MajaLasse-Maja

  Nej vatten passar bäst till maten, för då känner man de rena smakerna. Har man en gång upplevt hur maten smakar utan att dricka sprit eller annat som förstör smakupplevelsen. Med vatten till maten neutraliserar munnen och får fram de rena smakerna! Prova det någon gång!

  När jag upptäckte att jag hade roligare utan hjälp av spriten så blev det nästan vad de religiösa kallar för frälsning. Och jäklar vad roligt jag haft i mina dar…

 5. Jalle

  Håller helt med Lasse-Maja, bättre dryck än vatten finns inte till mat. Alkohol dövar smaklökarna och gör att man inte kan njuta fullt ut av god mat. Att tillvaron skulle bli roligare med sprit är en myt, omdömet och sinnesfunktionerna blir avtrubbade så man kan inte njuta fullt ut av livet.

 6. nattfjarilen

  Ja det är fruktansvärt att dessa d-r skall bestämma över oss nu också. Kanske får vi en järnstång över vingarna för det verkar vara poppis i detta s.k. parti.

 7. annaconda Inläggsförfattare

  Nattfjärilen, det där med järnstången börjar bli en väldigt sliten kommentar. Om du tittade på filmen, tog de upp järnstången från gatan för att ev kunna försvara sig mot hatiska vänsterextremister, som provocerade dem.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen