« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Donald Tramps saga all?

Skrevs 2017-12-13, 12:00 av Elvira37

Ni ska se att det blir till sist kvinnorna som fäller Donald Trump! Demokratiska Doug Jones vann över republikanen Roy Moore, trots att han hade Trumps stöd. Varför? Jo för att Moore lär ha antastat kvinnor och dessutom varit pedofil. En sådan man ville inte de kristna republikanerna eller mammorna i Alabama ha som senator. Trump själv har blivit anklagad av dubbelt så många kvinnor för sexuella trakasserier. Trump twittrar och säger att han känner inte ens dessa kvinnor och har aldrig träffat dem. Men det finns massor av bildbevis, där de befinner sig båda på samma bild. Ni ska se att det blir ”metoo” som till sist fäller honom. Hoppas bara att han inte hinner sätta världen i brand innan dess! Hut ska går hem!!!!!

Svar

  1. Jalle

    Ack ja, om du ändå hade rätt. Det vore en välgärning att bli kvitt den idioten men tyvärr så tro jag inte att ont krut förgås så lätt.

  2. PaulThomasPaulThomas

    I pressen har kunnat läsas att hans mentala störningar kan vara mycket svåra att behandla. Hos en mer uttalad galning är nog läkarvetenskapen mer säker på metoderna. Men hos Trump och andra mer eller mindre accepterade samhällsmedborgare blir det självklart knivigare. Dessutom en förmögen affärsman i ett överkapitalistiskt land som USA!
    I går förbjöd presidenten ordet ”mångfald” i vissa sociala myndigheters texter. ENFALDIGT!

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen