« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: bloggmisstag?

Skrevs 2016-04-15, 11:38 av echi åberg

Hej alla

 

har nog gjort ett misstag men min blogg finns på wordpress – innan jag fattade att den skulle göras här på siten – kan det fungera i alla fall, tro?

www.echisite.wordpress.com

 

Svar

 1. TatluserTatluser

  Hej och välkommen till vår hemsida Silvergen, du hamnade under diskussionsrubriken men nog syns du, hoppas du diskutrar med oss och även bloggar, hjärtligt välkommen!

 2. echi åbergechi åberg Inläggsförfattare

  Hej

  tack för insläpp trots misstaget – inte helt enkelt att hitta koderna till det man önskar. Men jag tycker det var skoj starta en blogg – sedan har jag problem med hur människor skall se den – fick en väldig massa bra råd och rön av bloggfolket – men fattade inte mycket av hur.

  Startade en blogg+55 som jag nog skall avsluta asap

  ni är välkomna att följa min blogg på wordpress – trevlig helg :)

 3. FloraFlora

  Jag tittade in på din blogg på wordpress. Den såg trevlig ut! Själv har jag bloggat i flera år på http://www.pensionarenpaon.blogspot.se Under en tid så kopierade jag in lämpliga inlägg hit till Silvergenerationen under rubriken Bloggar. Men jag tröttnade för det tog så mycket tid (själva kopieringen alltså) och det var rätt krångligt med bilderna. Kanske jag återupptar det så småningom. Det var kul att få kommentarer.
  Fortsätt du med din blogg på wordpress, men räkna med att det dröjer innan du får läsare. Det viktiga är att man själv har roligt. Det är stimulerande att sitta och skriva litet om ditt och datt, men man måste tänka på att det skall kunna vara av intresse för andra också. Annars är det svårt att få läsare.
  Lycka till!

 4. echi åbergechi åberg Inläggsförfattare

  Birgitta – tack för feedback. Trevligt att läsa din blogg. Fortsätter väl och se hur många intresserade jag kan få. Är novis på bloggandet men man lär så länge man lever. Hur har du fått så många läsare. Jag har inte lyckas sätt in den sk räkneknappen men förr eller senare lyckas jag väl med det. Tycker om att skriva. Min konst har egen hemsida och mina skriverier egen. Trevlig helg önskar jag dig

 5. Lasse-MajaLasse-Maja

  Ställer mig också i kön av välkomnare till Silver! Här behövs nytt blod så vi inte somnar in för gott?!

  Din blogg på WordPress är väl än så länge bara ett embryo som jag kommer följa ett tag för att se vart den går.

  Som BigittaM skriver så lär det ta ett tag innan läsarantalet ökar nämnvärt. Jag har i min blogg sett att det har stor betydelse vad man skriver om för att få många läsare. Ju mer Du sticker ut desto fler läsare.

 6. echi åbergechi åberg Inläggsförfattare

  Hej LasseMaja bättre humör idag

  tack för kommentar jag fortsätter ett tag till med min blogg och skriver då och då här kanske
  ha en bra dag

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen