« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Äventyr med rollatorn

Skrevs 2017-05-12, 17:47 av Christina Westman

Hej igen alla!

Nä, jag har inte lämnat detta jordiska än men skrivlusten har varit nerskruvad pga allt möjligt.

Har herrskapet svimmat någon gång? Inget vidare kul, särskilt inte om man är ensam som jag var häromsistens. Blodtrycket föll ner i skoskaften och jag föll rakt ner på rollatorns ena handtag som stötte i bröstet med all kraft. Detta inträffade inom gångavstånd från hemmet, men jag blev bara sittande på trottoaren, lite chockad antar jag, Ingen mänska syntes till, det var påskaftons em och alla var väl på Dalarö eller så. Men jag lyckades sätta igång och ropa Hjääälp. Och har man sett – strax dök två gentlemen i övre medelåldern upp från ingenstans och hjälpte mig upp, ställde rätt frågor och ledde mig hem där de såg till att jag ringde en släkting och att allt ordnade sig till slut.

Revbenen skramlade lite i början, stöten tog just där man bortopererat vä bröst, så jag oroade mig lite för hjärtat. I onödan – hade det varit ngt fel där hade jag väl inte orkat skrika på hjälp. Thank God for little boys, for without them what would little girls do?

Annars mår jag bra.

 

 

Svar

  1. GerdGerd

    Rubriken ”Äventyr med rollatorn” lät lockande, jag skulle gärna ”äventyra” lite. Fast när jag läste om ditt äventyr så avtog lockelsen… Bra att du fick hjälp, Christina och att du är tillbaka på Silver.

  2. gunillagogunillago

    Du, jag har själv satt en rejäl buckla i frysens dörr när jag kroknade vid diskbänken. Blodtrycksfall! En annan gång föll jag i brorsans hall och blev sittande tills en ambulerande sjuksyster i manlig gestalt kom och såg till mig.
    Så kan det gå. Se till att ha en mobil eller ett larm på er!

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen