« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Är det rimligt?

Skrevs 2018-02-13, 10:05 av Elvira37

…..att vi  kostar på en skitstövel, som genomfört terrorbrott på Drottninggatan, en rättegång, som ska pågå i flera månader. Vi vet redan nu utgången – att han kommer att dömas till livstids fängelse. Vad kommer inte denna rättegång kosta svenska folket?

 

Svar

  1. sonswasonswa

    Det är man väl tvungen till. Man kan ju inte döma någon utan rättegång. Förhoppningsvis får man också fram information, som kan vara till nytta för framtiden. Han har ju haft medhjälpare också. Vi får nog leva med de kostnader det betingar, eftersom vi lever i en demokrati.

  2. TatluserTatluser

    Man kanske även vill profilera insatserna och medverka till att de anhöriga inte ska känna sig förbigångna, kanske även skrämma banditerna med att här gräver vi djupt i kontakterna.

  3. Elvira37Elvira37 Inläggsförfattare

    Eftersom den åtalade så villigt berättat om sitt dåd, så går nog rättegången mycket snabbare än man från början räknat med och det är ju bra. Tror du har rätt, Tatluser, det kan ha känts bra för de anhöriga att få ett avslut och även att vi upprätthåller rättssamhället efter bästa förmåga….

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen