« Tillbaka till diskussionsarkivet

Diskussionsämne: Äldrevården ja!??

Skrevs 2017-11-03, 07:43 av vetgirig

I förrgår fick jag träffa en ny husläkare, den fjärde i ordningen på sista året. Hon heter Amanda Alm och är en synnerligen attraktiv kvinna. Men hon gav mig absolut inga förhoppningar om lindring av mitt förmaksflimmer. Hon skulle i alla fall återigen remissa mig till Kardiologen( förmodligen för att bli av med mig!)
Hon gjorde ändå en koppling mellan flimmer och det höga PSA-värdet.
I går hade jag ett snack med Urologen Sjögren. Han hade ritat upp en kurva över PSA-värdena. Stapeln visade på 45för tvä månader sedan, och nu kunde jag se och begrunda en, mer än fördubbling. Nu väntar jag på helkroppsröntgen, för att utröna var metastaser slagit rot. Jag har ont i min rygg, tungandad stundtals på nätterna och dessutom ser och hör jag mycket däligt på förmiddagarna företrädesvis.
Men det är lögn i fan att jag får plats på ett trygghetsboende, eftersom jag har för lite hemhjälp!!

Svar

  1. Elvira37Elvira37

    Hemhjälp har väl alltid bråttom och gör bara vad de ska. Du vill väl ha litet sällskap också och innan man kommer till trygghetesboende så får man trygghetslarm, men man kan ju vara orolig för det och behöva någon att prata med. Men , som sagt, för att få trygghetesboende där jag bor måste man dessutom vara ordentligt senil och fara för sig själv eller omgivningen.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen