De senaste diskussionsämnena

Slumpad diskussion

Meddelandeproblem

Skrevs 2010-04-27, 09:49 av Liz

Så nyfiken jag blir på meddelanden som inte går att öppna. Har bett om hjälp från silvergen org. men icke.
Snälla avsändare, skulle vilja svara, men vet inte på vad eller till vem ?

Svar

 1. bebebebe

  På de meddelanden man får brukar det finnas en rad med ”svara” man kan tryck på för att skicka meddelande till avsändaren.

 2. TatluserTatluser

  Kommer du in på allt annat men ej på ”meddelande” så är det något fel i din uppladdning på Silvergen. Har du tittat på ”Silvergens bloggskola”, här till höger, om det står något där som kan ge tips?

 3. ulsanulsan

  Det är nog ett Silvergenproblem. Även jag har en markering om ett meddelande. Men … det finns inget nytt meddelande! Har varit så i några dagar.

 4. DidaniaDidania

  Samma här – även jag har siffran 1 inom parantes som visar ett nytt meddelande – men när jag går in finns bara redan lästa.

 5. silversilver

  ”Utvecklar´n” är uppmärksammad på problemet. Kan det möjligen vara så att meddelandet kommer från någon av de obskyra avsändare, som vi försöker hindra att producera sig på silvergen. Främst handlar det om försäljning av såväl s.k. tjänster som tvivelaktiga varor. När vi gör bedömningen att avsändaren inte hör hemma hos oss, plockar vi bort honom/henne och hindrar fortsatt kommunikation från den mailadressen.

 6. AmandaAmanda

  Här är ännu en tacksam användare. Har också fått en markering att jag fått meddelanden, men det finns inga nya där. Skönt att slippa de obskyra.

 7. KalleKalle

  Då fick vi det (också) bekräftat att politiska dyngan,även styr i Silvergen vad som får sägas eller inte.
  De flesta av oss här i Silvergen är födda på 40 talet eller tidigare.
  När jag äntrade ”Silvergen ” för ett år sedan ungefär då hette jag Kalle Silver, men ganska snart insåg jag pinsamt att Silvergen styrdes av livegna inskränkta ”motvallskärringar” och någon bög som försökte ange tonen för vad som ansågs vara rätt eller fel.
  Det är detta som är orsaken till att forumet ägs av bögar och tre andras som genom inbördes beundran stöttar varandra.

  Med mina 25 år i utlandet och andra trevliga erfarenheter drog igång trevliga diskussioner med Liz så fungerade forumet, men misslyckade( sinnessjuka) motvalls ville vara med och förstöra stämningen.
  När jag drog igång dagens historia ( som är lagligt) Då kunde inte sinnessjuka motvalls acceptera detta.
  Lis, jag och andra som kunde ta livet med en klackspark hade trevligt.

  Nu försökte jag skicka ett kompismeddelande till Liz men jag var tydligen för ” obskyre” för att få göra detta.

  Liz, kram på dig men jag är alldeles för bra, trevlig och artig för att vara med i detta inskränkta töntgäng.

  Kalle

 8. ulsanulsan

  Kalle!!!!

  Jag räknar mig inte som tönt, bög eller inskränkt! Men jag gillar Silvergen trots det!
  Möjligen är jag motvallskärring! Men det trivs jag med!

 9. TatluserTatluser

  Kalle visst är det väldigt stimulerande att få spotta ur sig allt elände man bär inombords. Men till vad nytta, samhället består som bekant av töntar, bögar och motvallskärringar och sådana som du. Men så enfomigt det skulle bli om vi inte alla fanns. Må så gott i ett bättre elände.

 10. LizLiz Inläggsförfattare

  Hej Kalle, det var längesedan! Så förvånad jag blir. Är det verkligen dina meddelanden som bedömts som obskyra? Jag minns bara glada och roliga. Vad har hänt ? Märker ju på din ton att du är arg och besviken. Saknar dina dagens historier som var roliga , ibland lite småfräcka men aldrig plumpa.
  Sen är det väl så att de riktigt aktiva påverkar tonen och stilen mest här på silvergen.
  För att påverka måste man nog ligga i ordentligt och samtidigt tåla lite smällar.
  Alternativt ligga lågt, aktivera sig ibland när lusten faller på och inte bry sig så mycket, alternativt sluta helt. Själv ligger jag lite lågt för jag har inte riktigt tid för ett intensivt bloggande , har fullt upp med mitt företag och mina barnbarn. Vet inte riktigt hur det kommer att bli framöver kanske sätter jag mer fart när tiden medger eller lägger jag av helt.

 11. UtvecklarnUtvecklarn

  Meddelanden som dyker upp men inte kan läsas är spam, så det är tyvärr inget att läsa eller vara nyfiken på. Jag har tagit bort en del spam nu så förhoppningsvis har era siffror försvunnit.

 12. silversilver

  Jag kan lova dig Puttefnask att du är inte borttagen. Hade så varit fallet hade du inte kunnat skriva ditt inlägg. Ej heller har någon i redaktionen stoppat inlägg/meddelanden från dig. det vore oss fjärran.
  Som framgår av Utvecklarn´s svar ovan är det spam i olika former som sorteras bort, dessutom försöker vi hålla ögonen på de som försöker ”marknadsföra” produkter/tjänster på hemsidan. Dessa spärrar vi. Dit hörsom sagt inte Puttefnask och alla andra som vill diskutera/blogga/kommentera.

Skriv ett inlägg i tråden

© 2013 Silvergenerationen